Hoe wij werken

De eerste en meest belangrijke stap voordat de behandeling plaatsvindt is een informatiegesprek in de kliniek. Tijdens dit gesprek leggen wij onder het genot van een kopje koffie de hele behandelprocedure uit. Een veelgehoord probleem is dat sommige klinieken hiervoor in het behandelproces te weinig tijd nemen. MAN Laserclinic neemt alle tijd voor je, wij doen dit graag!
Om een beeld te geven hoe laserontharing precies werkt, behandelen we aansluitend een klein gebied. Mocht je na het gesprek en de behandeling een goede indruk hebben gekregen, dan plannen we graag je eerste behandeling in!

Het is belangrijk om 24 uur voorafgaand aan de afspraak het te behandelen gebied te scheren. Let op: niet waxen of epileren, dit is in verband met de haarfollikel. De behandeling is namelijk gericht op de vernietiging van het haarzakje. Hierbij wordt op het te behandelen gebied verkoelende gel aangebracht. Het laseren gebeurt met constante glijdende bewegingen (de zg. in motion techniek). Het vastgestelde behandelgebied wordt geleidelijk verwarmd, totdat een temperatuur in de haarfollikel wordt bereikt die deze effectief vernietigt.

Dankzij de Soprano Platinum is de behandeling kort en krachtig! Na de behandeling kan je direct je dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier of bel direct om contact met ons op te nemen. 

* Verplichte velden