Soprano Ice Platinum

 

NOTHING COMPARES!

Met meer dan 12 jaar ervaring en doorlopend onderzoek heeft Alma Lasers nu met trots de Soprano Platinum ontwikkeld. De Platinum is de opvolger van de wereldberoemde (Aesthetic Award Winnaar) “Soprano Ice”.

Het verschil met de ICE is dat de Platinum drie golflengtes gebruikt in plaats van slechts één. Hij combineert drie golflengten in één handstuk! Met andere woorden: drie apparaten in één apparaat…. Het resultaat: De Platinum is officieel 15% effectiever!

De Technologie

Of je nu een lichte, donkere of gebruinde huid hebt, grof of fijn haar, met de Soprano Platinum is dit geen probleem. Ongewenste haargroei op verschillende locaties en diepten wordt met een optimaal resultaat op de meest veilige, snelle en pijnloze manier behandeld.

Verschillende soorten haar- en huidtypen reageren anders op verschillende golflengten. Soprano Platinum lost dit op!

Het Ice Tech handstuk koelt de opperlaag van de huid en voorkomt hiermee de bekende complicaties van de klassieke lasers zoals verbrandingen en pigmentverschuivingen. Soprano ICE Platinum is bewezen de meest veilige ontharingslaser en zorgt met deze techniek voor een nagenoeg pijnvrije en zeer effectieve ontharing.

MAN Laserclinic heeft alle beschikbare accessoires van de ICE Platinum in huis om elk deel van je lichaam optimaal te behandelen, inclusief kleine en kwetsbare gebieden (zoals oren, neus, tussen de wenkbrauwen).

MAAK NU JE AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS PROEFBEHANDELING!

    * Verplichte velden