Veelgestelde vragen

1. Waarom MAN Laserclinic? 

In de wereld van laserontharing ligt vooral de focus op de behandeling van vrouwen. Mannen staan daarbij vaak op de tweede plaats. Hier wil MAN Laserclinic verandering in brengen, omdat de behoefte aan een haarvrij lichaam bij mannen net zo groot is als bij vrouwen. Wat daarmee de grondslag is van ons unieke concept.

Wij onderscheiden ons van andere laser klinieken vanwege het feit dat wij gediplomeerde mannelijke behandelaars zijn die zelf meerdere laser behandelingen ondergaan hebben. Hierdoor kunnen wij ons zeer goed inleven in onze cliënten en zorgen wij ervoor dat je gegarandeerd de meest effectieve behandeling beleeft.

2. Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor een blijvend resultaat?

De reproductie van haartjes verschilt per persoon. En zelfs per gebied! Onder normale omstandigheden zijn er 7 behandelingen nodig. Bij de intake kunnen we hier dieper op ingaan en het te behandelen gebied beoordelen.

3. Kan donker- of zongebruinde huid ook gelaserd worden?

Uiteraard. Dat is een van de belangrijkste eigenschappen van de Soprano Titanium. De behandeling is geschikt voor elk huidtype.

4. Is laserontharing gevaarlijk?

Bij MAN Laserclinic staat veiligheid voorop. Daarom hebben wij gekozen voor het meest veilige apparaat dat op de markt beschikbaar is. De Soprano Platinum werkt in plaats van met een hoge piek-energie met een hoge gemiddelde energie (de zogeheten SHR techniek). Dit zorgt voor een optimale warmtegeleiding in de huid. Daarmee is er geen kans op verbranding en pigmentverschuivingen en dat maakt hem zeer veilig. Het 100% doeltreffende gebruik van de drie golflengten tegelijk in combinatie met de SHR techniek maakt hem uniek.

5. Waarom is de Soprano Platinum niet te vergelijken met IPL?

Klassieke ontharingsapparaten zoals IPL werken met een enkele hoge dosis piek-energie, wat resulteert in zowel pijn als potentiële brandwonden.

De Soprano Platinum werkt totaal anders: doordat de ingebrachte energie gecontroleerd stijgt, gecombineerd met de unieke verkoelingstechnologie, voel je nagenoeg niets terwijl er toch heel effectief en veilig behandeld wordt. Omdat het handstuk continu in beweging is wordt de behandeling door cliënten vaak vergeleken met een “hot stone massage”.

6. Vanaf welke leeftijd kan er worden behandeld?

Vanaf 18 jaar. Ben je jonger, dan vragen we je om je ouders/verzorgers mee te nemen.

7. Is pinnen mogelijk?

Jazeker. Pinnen en contante betaling zijn mogelijk.

8. Kunnen gevoelige gebieden zoals oren en neusranden ook behandeld worden ?

Voor de gevoelige gebieden zoals oren en neus heeft MAN Laserclinic speciale accessoires aangeschaft. Met een speciaal opzetstuk voor optimale geleiding van het laserlicht wordt ongewenste haargroei, ook op deze plekken, dankzij de zeer effectieve techniek van de Soprano Platinum tenietgedaan.

9. Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Bij het afnemen van een pakket is het mogelijk om in twee of drie termijnen te betalen.

10. Hoeveel tijd neemt een behandeling in beslag?

Dit verschilt per gebied en per indicatie. Het behandelen van een gebied ter grootte van 15 bij 20 centimeter (A5-formaat), neemt gemiddeld circa 1 minuut in beslag.

Bij MAN Laserclinic kunt u er vanuit gaan dat we alle tijd voor je nemen om een optimaal resultaat te behalen. Dus geen onnodige de volgende klant wacht al…” stress. Integendeel: bij ons staan service en kwaliteit voorop, in een relaxte sfeer!

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Aarzel dus niet en bel direct of gebruik onderstaand contactformulier.

We like to get in touch with you! So don’t hesitate and call us directly or use the contact form down below. 

 

    * Verplichte velden